• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Burning Phoenix

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Cuper

Member
Joined
Dec 18, 2001
Location
NY
HaHa!!! How do you like it behind me?? You have been knocking for a week or so yet no pass... :D ;)

capture2.jpg
 
OP
Cuper

Cuper

Member
Joined
Dec 18, 2001
Location
NY
haha!! Ya, when I saw that you were about to pass me I turned up the heat;) I think that I went from 20 units per day avg to about 35ish now :) I have another 5 per day coming online tomm. so it should be close ;)
 

Burning Phoenix

Member
Joined
Jul 3, 2001
Location
Schenectady NY
Well that would be nice but i get real time stats from another URL and it shows you are ahead by 14 wus

cuper_bp.jpg


These guys must think its funny to watch 2 NYers competing.:)
 
OP
Cuper

Cuper

Member
Joined
Dec 18, 2001
Location
NY
haha, you messed up my next post!! I was going to say,


WOW!!! CAN YOU GUYS SMELL THAT???


then post the picture of the "dump"!! :D:D
 

Burning Phoenix

Member
Joined
Jul 3, 2001
Location
Schenectady NY
I'm going crazy looking through my parts to see what i can throw together to get me moving without having to buy anything. I have a feeling you have something going on over there and are about to pull away .
 
OP
Cuper

Cuper

Member
Joined
Dec 18, 2001
Location
NY
haha, you want to see how "ghetto" I had to go. Give me a sec.
 

Burning Phoenix

Member
Joined
Jul 3, 2001
Location
Schenectady NY
:p

You know what really sucks is i have parts from other computers that i have repaired for people. I have a Gateway with a bad MB and a P4 1.9 which needs a HD and new MB. I have a ABIT TH7 but the bios doesn't recognize the p4 1.9 and doesnt have a 19 mulitplier so it wont see the chip. Then i have a MB, 1.6b and DDR which has a bad MB. I have another ABIT TH7II-RAID that i can use but still no HD. So i need 2 HD's and somehow a bios upgrade on the first to get some wu's pumping. I''ll see what i can come up with. I got to stay close and hope i dont get any power loses while at work.
 
OP
Cuper

Cuper

Member
Joined
Dec 18, 2001
Location
NY
burningphoenixkiller.jpg


burningphoenixkiller1.jpg


hehe!! I only have one more machine that I might be able to get up but it would only turn out 3 per day. :( I do have a problem with a Shuttle unit that is only turning out 3-4 that could be at 7 or so.