• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

DFI and 850W PSU problem? still exist?

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

H4Z4RD0US

Member
Joined
Jul 14, 2005
I have recently received my DFI lanparty expert, and have a 850W PC P&C, and it worked the first time, second time I tried to turn it on, it and it just turned off right after, every time, like a short circuit. I hear this is a common problem with 850W PSUS and DFIs..I dont know, I RMAD it. and am concidering making it a return and getting the asus a8n32 deluxe
 

D3s3rt3agle

Registered
Joined
Nov 27, 2005
Location
Chicago,Il
HMM well its an intel mobo and it uses nvidia chipsets since you are using 2 nvidia 7800 they said that this mobo is great for gaming. A8N32-SLI are better perfomance than the nForce4 SLI boards. i suggest you give it a try
 

soundx98

Member
Joined
Nov 2, 2005
Location
Cantundastan
hmm, I thought there was something about cross-loading on the 850.
Not enough load on the 5volt rail or some such. Have you talked to anyone at PCP&C regarding this?

Could you tell us exactly what is in the new rig?
 
OP
H4Z4RD0US

H4Z4RD0US

Member
Joined
Jul 14, 2005
I have 2 7800GTXs, 4400+ Im going to OC alot, crucial ballistix, 850W PSU
 
OP
H4Z4RD0US

H4Z4RD0US

Member
Joined
Jul 14, 2005
damn..I think I would neeed to use the Asus because DFI doesnt work with 850W PSUs