• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Display Port Adapter, Flickering Screen

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

dylskee

Member
Joined
Mar 3, 2005
Location
Central MA
I finished my new build (in my sig) and I'm having an annoying problem with an adapter to one of my monitors. I'm running a triple screen setup and they are a Korean X-Star DP2710 LED 2560X1440 resolution. The new cards (running 2 cards) only have a single DVI-I and a few display ports, the monitors only have DVI-I so I had to buy an an adapter to connect to one of the display ports. Now I'm getting a weird screen flicker with lines running across the screen. If I unplug the display port adapter from the card and plug it back in it will be okay for a while but will return. I bought two of these adapters by mistake, I tried both both of them with the same results. In hindsight, I should have just bought a DVI-I to display port cable. Has anyone seen this happen with these adapters?



Here is the adapter: http://www.newegg.com/Product/Produ...D_Active_Adapter_(M/F)-_-12-996-113-_-Product

Here's the cards: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA1N83U90872

Here's the monitor: http://www.ebay.com/itm/Perfect-Pix...502506?hash=item4ac52ae4aa:g:jPYAAOxygj5SeX6w
 

Attachments

  • 20160313_175228_17027052622604.avi
    1.9 MB · Views: 18