• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

DRIVE INDEX 16000 WITH IBM DTLA 30 GXP ATA100 ULTRA PROMISE WITH ASUS A7Vkt133a

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

^^^Floorkiller^^^

Member
Joined
Mar 28, 2001
Location
Sweden
DRIVE INDEX 16000 WITH IBM DTLA 30 GXP ATA100 ULTRA PROMISE WITH ASUS A7Vkt133a

This is A Nightmare!!

What is WRONG, the disk is not fragmented and these values are worse than ATA66.

Load time for Unreal Tournament is LONG.

Funny thing is, IDE is faster??

I have read that other people with ASUS A7Vkt133a had the same prob.

Can the driver be installed wrong, can´t seem to find the right way to deal with that.

The HD-Lamp flashes like fire when loading, but the time to make games etc.. to load, Phuu!!

HELP !!! : (
 

Da Whip

Senior Member
Joined
Feb 2, 2001
Location
Sunny Florida, you can keep the midwest!!
What does this have to do w/ Cooling. Do you not read the different sections. This belongs in Hardware.
Sorry Daniel, but it is getting worse. Some peeps wonder why they don't get a response to their questions. Then when they do'nt they post 2 or 3 different sections.
Think before you post!!
 

fluxcapacitor

Registered
Joined
Mar 19, 2001
Someone else mentioned that you posted in the wrong forum, so I won't. But I run a WD 40GB on the ATA100 on my A7V133, and I get about 21 sumpthin'. I assume this is for Sandra? Two things, if you're using the reg 52 hack w/ WCPREDIT/SET, or using the FXD version BIOS's that have such a fix enabled, that will[/i] degrade ATA100 performance. Also, try defragging, that made me jump from 16 to 22 one time...;) For more A7V related stuff, check out this forum. It's an awesome source of A7V info.