• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Early End Units.

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

{PMS}fishy

Senior Member
Joined
Dec 20, 2001
I was checking out the status of my new 3.0c system, and noticed that I had 2 early end units, both within the first 3%. There are also a good ahnd full of completed units, and Im thinking that there are some bad units out there. Anyone else notice anything?
 

Fever

Member
Joined
Sep 16, 2002
Location
Montreal, Canada
I've only ever gotten that when I wasn't fully stable, but from the sound of it your "new 3.0c" isn't overclocked yet, I assume. If that's the case then I guess they must be bad units. :confused:
 

sandman001

Just Freeze It
Joined
Mar 11, 2003
Are you sure it's stable even at stock speeds? If it's stable, then I geuss there must be some floating around.

I've only ever gotten a couple, and it's when I wasn't stable.
 
OP
{PMS}fishy

{PMS}fishy

Senior Member
Joined
Dec 20, 2001
Alright, Ill try prime and see. I hope that nothing is bad. Ill be pretty unahppy if there is.
 

Miralcos

Member
Joined
Feb 5, 2003
Location
Sheridan, Arkansas
Ive ran into a few of the early end unit wus. Have gotten them on various machines. I figured there are a few of them floating around. Been happening about a week now. All of the machines that got them have been stable for over a year.