• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

GF2 clocks

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Anaxagoras1986

Member
Joined
Oct 19, 2002
How high should 4.5 ns ram go up to on a GF2 Ti from stock speeds of 400? (i am going to ramsink it too)
Thanks alot for the help.
 

Penguin4x4

Are you my Daddy?
Joined
May 28, 2002
Location
Sector 7G
1000/4.5= 222.22222222222222222222222222222 x2(Dual Data Channels)= 444.444444444444444.

Most vid card RAM go about 1.1555555555555555556x over stock, so I'd say 514 would be about the max. :):D:)
 

takiwa

Member
Joined
Dec 15, 2001
1000/4.5= 222.22222222222222222222222222222 x2(Dual Data Channels)= 444.444444444444444.
you should clean your keyboard every once in a while, Penguin...:)
 

wildbilly2k

Member
Joined
Jul 25, 2001
Location
Arizona
hmm im not very sure what my ram is at but ill go check on leadteks website right quick then edit this post


aaah yes mine is 5ns<edit>
 

Kid Payne

Member
Joined
Jan 7, 2002
Location
Big Apple
Leadttek GF2 Ti 64MB SDRAM using Rivatuner:
264.9 on the core
515.4 on the mem

Anything above that on the core my card becomes unstable.
 
OP
A

Anaxagoras1986

Member
Joined
Oct 19, 2002
Mine isnt exactly the best manufacturer...Aopen, but I have had no probs with it. I plan on turning it up alot, and with 4.5ns memory it should do pretty well dont you think?