• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

HD 5770 Vantage Scores

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Hey Zeus

New Member
Joined
Dec 31, 2009
Location
Heaven
Stock Clocks And At 4.6Ghz :

P10155 3DMarks
CPU Score : 12925
Graphics Score : 9478

06 : 16775 @ 4.6Ghz

DEF going to be adding another one :)
 

psionic98

Member
Joined
Jun 22, 2009
i got a 5770 and with my i7 [email protected] and my 5770 overclocked/overvolted to 1000/1375 1.2volts I get just under 20k marks in 06.. also check if your card has one of them goofy crappy bios' that lock out 80 of the shaders as some of them do!

oc it and check new #s as well..you oc'd the core.. now oc the gfx!
 

EarthDog

Gulper Nozzle Co-Owner
Joined
Dec 15, 2008
Location
Buckeyes!
I got 12k with GTX260 216 with same clockspeeds on my quad. Thats all she is as far as performance a GTX260 216. 06 I got 22.3k at 4.5Ghz.

Overclock that bad boy!!!
 

GotNoRice

Member
Joined
Dec 6, 2002
06 is a pathetic benchmark. I went from 4850's in Crossfire to dual 4870x2's and my score went from like 22k to 23k... Meanwhile my Vantage score nearly doubled.
 
OP
Hey Zeus

Hey Zeus

New Member
Joined
Dec 31, 2009
Location
Heaven
My XFX bios limit's me to 960c and 1440m. I read somewhere that you can modify afterburner to let me go higher but i can't find the damn link. My score went from 16,777 with stock clocks to 18,1xx with 960c and 1440m in 06. Vantage limited me to 1 run and now i have to pay for it if i want to run it again
 

87dtna

Member
Joined
Jul 30, 2009
I got 12k with GTX260 216 with same clockspeeds on my quad. Thats all she is as far as performance a GTX260 216. 06 I got 22.3k at 4.5Ghz.

Overclock that bad boy!!!

Only 12k? With my old AMD setup and gtx260 c216, Phenom II quad at 3.9ghz, I hit 13,410 with vantage.

Well OK I just thought of something that would help make sense, I had my card overclocked to 680 core and 1250 memory. Was yours at stock clocks?


And 3dmark06 is VERY cpu sensitive, especially of clock speed. Higher clocks is king with 06'. Thats why an E8400 at 5ghz will beat an I5 750 at 4ghz when in all reality the I5 would stomp the E8400 at just about anything.
 

EarthDog

Gulper Nozzle Co-Owner
Joined
Dec 15, 2008
Location
Buckeyes!
Im going to guess you had physX enabled....which is not the way you should be running it. Thats the only way I hit 13k. I bet your CPU score is off the charts which shows PhysX enabled. ;)

Here is my ORB: http://service.futuremark.com/compare?3dmv=842120

Card was overclocked in the ballpark of my sig (probably around 750/1556/1200 with CPU around 3.6Ghz.
 

87dtna

Member
Joined
Jul 30, 2009
Im going to guess you had physX enabled....which is not the way you should be running it. Thats the only way I hit 13k. I bet your CPU score is off the charts which shows PhysX enabled. ;)

Here is my ORB: http://service.futuremark.com/compare?3dmv=842120

Card was overclocked in the ballpark of my sig (probably around 750/1556/1200 with CPU around 3.6Ghz.

Yeah it was, but by the looks of it so was yours with the link you just posted with a score of 13k. Your CPU score is 43k, my CPU score with the Phenom II was 41k.
 

EarthDog

Gulper Nozzle Co-Owner
Joined
Dec 15, 2008
Location
Buckeyes!
Yes it was. Its not a 'valid' run, just making my point ("thats the only way I hit 13k"). I stated ~12k without it. That was at much higher clocks all around (4Ghz on CPU and about the clocks in sig for GPU). ;)
 

87dtna

Member
Joined
Jul 30, 2009
You want my I5 at 4.3ghz with a 4870 x2 for comparison? :attn:

3dmarkvantage4870X2OC.jpg


3dmark064870X2OCd.jpg
 

EarthDog

Gulper Nozzle Co-Owner
Joined
Dec 15, 2008
Location
Buckeyes!
I havent run it since. No clue. I should be benchable to 4.6Ghz+ (benchable in non 3d stuff to over 4.8Ghz ;)).