• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

help!

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

tainice

Member
Joined
Oct 20, 2001
Location
Carbondale, IL
mods, i don't know where to put this thread, so i put it here, please move it to anywhere you like, but please don't delet it!! i need some insign to solve this freaking problem!!

ok, i newly install my W2k pro--upgraded from 98s(also newly installed). anyway, i have noticed that while i am doing my programming work, screen will freeze after a short period of time!! i tried it numrous times, and everytime with the same result!!!:mad: :mad: :mad: it is driving me nuts!! so i though it was my puter been not 100% stable, so i dropped everything to default, same thing. temp is fine...28c, ram is fine too, i simply refuse to believe two rated 166 and 150 high quality rams will have any diffculty handle mere 100fsb. and like i said, everything is in default, and this is a newly installed system!! i am going to smash the thing into pieces if i cannot finish my work!! help!!
 

Crash893

"The man in black fled across the desert,
Joined
Mar 13, 2001
have you run anysort of stablity tests at your overclocked stetting

if not i would

if you really need your work done just back off your settings
 

turd

Member
Joined
Sep 16, 2001
yet to see a stable upgrade of 2K onto 98, guess it can happen, but you really should go woth a fresh install

CPU idle, or any software that uses the HLT cmd with 2K can freez it up like u describe

look in your Rclick mycomputer\manage\event viewer application and system logs see what they have to say about what is going on