• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

[hwbot] Aquamark ranking

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

rdrash

Senior Member, Benching Team Member
Joined
Aug 6, 2003
[hwbot]314072 - E8600 @ 5843MHz HD 4870 x2 @ 821/1030[/hwbot] FWScore

AM3FWscore.jpg
 
Last edited:

rdrash

Senior Member, Benching Team Member
Joined
Aug 6, 2003
[hwbot]329286 - E8600 @ 6008MHz HD 4870 x2 @ 825/1053[/hwbot] FWScore

Am3FWscore329k.jpg
 

||Console||

Member
Joined
Jul 26, 2004
[hwbot]260350 - E8400 @ 4838 Mhz 8800gt @ 775/1800/1015 [/hwbot]

Pretty happy with this for a single 8800gt
260k.jpg
 

Ross

Senior Intel-lectual
Joined
May 20, 2002
[hwbot]305736 - E8600 @ 5076MHz 2x HD 4850 @ 900/1200[/hwbot] Forum Wars, all WCing

am3_305736fw.jpg
 

OokOok

Registered
Joined
Jun 30, 2008
[hwbot] 124578 - AMD X2 5000+ @ 3.2GHz, MSI 9800GT @ 675/970[/hwbot]

aquait1.jpg
 
Last edited:

rdrash

Senior Member, Benching Team Member
Joined
Aug 6, 2003
[hwbot]331930 - Core i7 940 @ 4710mhz, 2x GTX 280 @ 750/1235[/hwbot] DICE
 

Attachments

  • AM3331930.JPG
    AM3331930.JPG
    184.6 KB · Views: 265

ZL1

Senior Crypto Caretaker
Joined
Oct 24, 2003
[hwbot]217920 - E8600ES E0 @ 4004mhz - XFX 9800GT @ 700/1000[/hwbot]



proud of this one :santa2:
 

ZL1

Senior Crypto Caretaker
Joined
Oct 24, 2003
hey guys need some advise, I just managed a pretty nice 241k



but it wont show all 3 scores for some reason, doesnt look like a glitch either, I ran it a few times, even tried reinstalling aqua, but still no luck :(
 

ZL1

Senior Crypto Caretaker
Joined
Oct 24, 2003
thing is I think its some sort of winxp32 glitch, but I cant seem to find any data on the web about this
at 4.25ghz it works fine just fine
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=815367
but if I go a tad over 4.25 win starts showing cpu as 250mhz :) and aqua is no longer working properly as seen in previous post :(
anyone have any ideas on this ?

Thanks
Dan
 

ZL1

Senior Crypto Caretaker
Joined
Oct 24, 2003
You overclocking from BIOS? I don't think the subscores being n/a is a problem though.

yes, yes of course :) system is otherwise totally 3d stable, I have results on all other 3d benches at 4.5ghz now, 4.7-4.8ghz for system benches

hmm, well I did see a few without the full score in the thread, but most do have it so I wanted to get a complete one before hwbotting it :)
 

ZL1

Senior Crypto Caretaker
Joined
Oct 24, 2003
yes, yes of course :) system is otherwise totally 3d stable, I have results on all other 3d benches at 4.5ghz now, 4.7-4.8ghz for system benches

hmm, well I did see a few without the full score in the thread, but most do have it so I wanted to get a complete one before hwbotting it :)

solved, sp1 was the issue, installed sp3 and now all is well :)

and a blast from the past :D

aqua182107wm8.jpg