• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

If you own a Radeon 7000-9800 post here!

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.
Status
Not open for further replies.

dolby

Registered
Joined
Mar 24, 2003
Card : Radeon 9700 pro
Flavor : Retail
Ram : 128
Cooling : ati fan replaced with 60x60x25mm
VoltMod : no
Clock : 395/366
Bios: default
 

Timberwolf

Registered
Joined
Mar 28, 2003
Card : Radeon 9500Pro
Flavor : white box
Manufacturer : Sapphire
Ram : 128
Cooling : Stock
VoltMod : n
Clock : 385/626
 

deathstar13

FSB FRIEK
Joined
Dec 24, 2001
Card : 9700NP
Flavor : oem non pro
Manufacturer : FIC
Ram : 128mb
Cooling :stock with added ramsinks
VoltMod :no
Clock : 385/712

made by FIC and flashed to mufu's 9700pro bios.has 3.6ns hynix ram.
 

jds291

Registered
Joined
Apr 23, 2003
Location
Michigan
Card : Radeon9500Pro
Flavor : Retail
Manufacturer : ati
Ram : 128mb
Cooling : Stock
VoltMod : no
Clock : 370/670
 

Celestial_fury

Registered
Joined
Apr 27, 2003
Hmmmmm.....

Radeon 9500 Non -PRO
Manufacturer: Grandmars
Flavour: OEM
RAM: 128 MB
Cooling: XP1800+ Retail heatsink epoxied to core. Ramsinks.
Voltmod: VCore only - 1.73V (vdd vddq and vref all make it worse)
Clock: Core: 419 Mem: 730 (365)

3D Mark links in sig
 

Fish-face

Registered
Joined
Apr 27, 2003
Card: Radeon 9500 Pro
Manufacturer: [Ati]
Flavour: Retail
RAM: 128 megs
Cooling: stock
Voltmod: nope
Clock: 300/600 (not OCd)
 

xcelerator

Member
Joined
Apr 12, 2003
Location
Hawaii
Card : Radeon 9700 Pro
Flavor : Retail
Manufacturer : ATI
Ram : 128mb
Cooling : 50mm /w 92mm exaust
VoltMod : no
Clock : 357/364

im confused........the other peoplez clock speeds are higher...hmmm

my rage3d said stock was 310/324 ?
 

Zigma

Member
Joined
Nov 12, 2001
Please update, I now have a AIW 8500 stock :) i should update my sig.. im going for a all in wonder 9800 when i see it.
 

electech98

New Member
Joined
Jan 23, 2003
Location
Bakersfield, CA
Card: Radeon 9800 Pro
Flavor: Retail
Manufacturer: ATI
RAM: 128 MB
Cooling: TT Crystal Orb, tin-coated copper BGA RAMsinks
Voltmod: no
Clock: 423 core / 738 mem
 

oops

Member
Joined
Jun 21, 2002
card: Radeon 9700Pro
Flavor: OEM
Manufacturer: Sapphire
RAM: 128MB
cooling: stock
Voltmod: no
clock: 360/700

3dmark03

---------------------------------------------------------------------------

do you also count "had"?

I had
card: Radeon 8500
Flavor: Retail
Manufacturer: ATI
RAM: 64MB
cooling: stock
Voltmod: no
clock: 300/600

3dmark01SE
 
Last edited:

fubulg6000

Member
Joined
Mar 8, 2003
My chipped 9700np runs great with a 9700 bios up to 367/652 (haven't tested it beyond that, but it is very stable with no artifacts). I have a temperature sensor right next to the core and it reads, on load, 56.7C and idle of 44.1C. By the way, i'm not using stock cooling. I've purchased a thermaltake cooling solution which are two big aluminum plates that cool nicely. I'm going to remove the existing small fan with a tmd fan soon. Hopefully that'll cool the core down a bit.
 

Maxvla

Senior Member
Joined
Jun 26, 2002
Location
OKC
Card: ATI Radeon 9500pro
Flavour: Sapphire
Ram: 128mb
Cooling: Stock
VoltMod: No
Speed: 351/605
 

czaki

New Member
Joined
May 3, 2003
Location
Hungary
Card: Radeon 7500
Flavor: OEM
Manufactuer: N/A
RAM: 64 MB
Cooling: Stock
VoltMod: No
Clock: 300/500
 

El<(')>Maxi

Blank Senior Member
Joined
May 1, 2003
Location
Seattle
Card : Radeon 8500
Flavor : Retail
Ram : 64mb
Cooling :Custom HS/Ram sinks
VoltMod :yes
Clock : 326/632
Driver : Cat 3.2
Card has the hynix chips. This is the best OC I can get out of it. Lots of people here are getting 300/600 out of a retail ATI 8500. How? Is it the chips that are the problem? And the ATI 1009 Bios is the best choice I've tried. I tried other bios's with the same test settings (3Dmark01), and clock rates and the 1009 bios was the only one capable of these speeds without rendering artifacts. Also noticed in powerstrip that my AGP aperature is set to 128. Is that right?

And SilverArrow.........................|U|Sux

HAHAHAHAHAHA !!!!!!!


5/06/03 new mods

Built a custom HS/F and Ram sinks....hehe takes up two pci slots :p oh well I never used em anyway. Clocks went up from 295/550. And Zero artifact's now-even when pushed to crash cl speeds. Oh, and I dont use powerstrip anymore. Kept getting checksum errors after OS crashes. Trying Rage 3D Tweak. Still can't figure out how some cards are running with RAM clocks over 300?

5/17/03 new mod's

Volt mod/pencil tricked.....fixed my RAM problem :cool:
 
Last edited:

Cheesy Peas

Member
Joined
Jul 2, 2002
Location
Rotherham,UK
Zigma said:
*update* AIW9700 Pro

how can he update to that?

Card : (ex: Radeon 8500)
Flavor : (ex: OEM, Retail, LE)
Manufacturer : (if other then ati)
Ram : (32mb, 64mb, 128mb)
Cooling : (Stock, air, watercooling, other)
VoltMod : (yes/no)
Clock : (300/600)dont say "stock\default" im NOT going hunting & you wont be posted
 
Status
Not open for further replies.