• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

If you own a Radeon X300-X800 POST HERE!

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

EvilAerosolCan

Member
Joined
Dec 13, 2004
Location
Havelock, NC
Card: X800XT PE
Ram: 256
Bus: AGP
Manufacturer: MSI
Clock: 545/580
BiosMod: No
PipeMod: N/A
Volt Mod: No
Ram Type & Rated Speed: Samsung 1.6
Cooling: Stock
Temps (idle/load): ...?
 

Nexus Realized

Member
Joined
Jun 14, 2005
Location
FL
Not sure if this is still being updated...


Card: Radeon X800XL
Ram: 256
Manufacturer: ATi
Clock: 433/581
BiosMod: N/A
PipeMod: N/A
Volt Mod: N/A
Ram Type & Rated Speed: Samsung 2.0
Cooling: Air - Stock
Temps (idle/load): 33/57
 

Vipasnipa

Member
Joined
Jul 31, 2002
Location
Salem, OR
Card: X800XL
Ram: 256MB
Bus: AGP
Manufacturer: ATI
Clock: 440/500 (Damn memory won't budge).
BiosMod: N/A
PipeMod: N/A
Volt Mod: No
Ram Type & Rated Speed: Samsung 2.0
Cooling: Stock + Vantec PCI slot fan blower.
Temps (idle/load): (ex: 34/52)
 

nkcd

Member
Joined
Oct 24, 2003
Card:...................................X800Pro NON-VIVO
Ram:....................................256MB
Bus:.....................................AGP
Manufacturer:........................ATI
Clock:...................................520/560
BIOS Mod:.............................NONE
PipeMod:...............................None, BIOS mod successful, no need for Hardmod
Volt Mod:..............................NONE
Cooling:................................Coolermaster CoolViva + Alu Ramsinks
Temps (idle/load):..................34/53
 

habbajabba

Member
Joined
Oct 29, 2005
Location
Oregon
You say no bios mod then you say you didn't need to pipemod cause bios worked??

BBAti X800 Pro
stock:475/450
temps with ati tool: 45C
update tomorrow after heatsink glue dries

Coolermaster praetorian-alum-silver
TurboCool 425
Apc xs800 ups
Aopen ax4spe maxii mobo 800fsb
Intel p4 3.0e w/hyper6 air cooler
Swiftech chipset cooler
2x512mb corsair xms pc3200 unmatched
Mit mdp-130 hdtv pci card
Gemtek radio-man am/fm serial port receiver
Zoom 3025c pci modem
Klipsch ProMedia 200w 2.1 spkrs
Logitech mx310 mouse w/Ultimat mousepad
Coolermaster eak-usi alum keyboard
Nec fe991sb-19"crt-black
Seagate ide 120gb-os
WD80 Caviar-slave
 
Last edited:

habbajabba

Member
Joined
Oct 29, 2005
Location
Oregon
ATI X800 Pro non-vivo BB
Clocked: 550.13/540.00
BiosMod: unnecessary/n/a
PipeMod: success only temporary?
VoltMod: none
Cooling : Zalman VF700 w/copper sinks

GG0956.1
12 pipes
w/laser cut
Samsung2.0
475/450 45c idle (stock cooling & clocks)

ZalmanVF700 & Zalman copper heatsinks (I had to grind down 2 sinks to clear the copper fan shroud)
36C idle stock speeds

16 PIPES! after hardmodding pipes & booting into os (without drivers) using Ati Tool 0.25b8.
After booting a couple times with drivers DEFAULTS BACK to 12 pipes. Seems to be locked this way as I've tried everything to keep the 16 with no luck. (includes removing zalman vf700 4 times to apply then remove pipemod)

With cooling I get:
550.13/540.00 stabile
39c idle
50+c playing PoP Sands Of Time
 
Last edited:

skid

Member
Joined
Aug 15, 2001
Location
IL
Card: X800XT PE
Ram: 256
Bus: AGP
Manufacturer: Powercolor
Clock: 540/600
BiosMod: XT-PE
PipeMod: N/A)
Volt Mod: No
Ram Type & Rated Speed: Samsung 1.6
Cooling: Stock
Temps (idle/load): 46/75
 

ArchangelM

Registered
Joined
Jul 5, 2005
-Card: X700
-Ram: 256
-Bus: AGP
-Model: r41bg-nd3
-Manufacturer: Powercolor
-Clock: 400/532 @ 430/624 (GDDR2)
-BiosMod: N/A
-PipeMod: N/A
-Volt Mod: No
-Ram Type & Rated Speed: Samsung something...It's GDDR2 very overclockable and fast
-Cooling: Stock
-Temps (idle/load): ~35/<50
 

silvervalkyrie

Registered
Joined
Mar 8, 2005
Card: X800XL
Ram: 256MB
Bus: AGP
Manufacturer: Sapphire
Clock: 445/558
BiosMod: N/A
PipeMod: N/A
Volt Mod: No
Ram Type & Rated Speed: Samsung 2.0
Cooling: Stock
Temps (idle/load): 43/67

Looking to put an aftermarket cooler on her in the next couple of weeks.
 

Smigit

New Member
Joined
Dec 2, 2005
Card: X800 Pro flashed to X800 XT PE
Ram: 256
Bus: AGP
Manufacturer: Asus
Clock: 526/574
BiosMod: XT-PE
PipeMod: N/A
Volt Mod: N/A
Ram Type & Rated Speed: Samsung 2.0 I believe
Cooling: Zalman 700 CU
Temps (idle/load): 40/60

Flashed it 2 weeks ago and was getting about 90 degrees after doing so and lowering the clock speeds didnt really result in a lower temp. Added the Zalman and I now max out at 60 and can probably clock it a tad higher if I want but I am happy for now. Who wouldnt be happy with a 30 degrees drop after replacing the stock, huge change. All temps in celsius of course
 

tritoch

Registered
Joined
Dec 12, 2005
Card: x800gto2
Ram:256
Bus:pci-E
Manufacturer:Sapphire
Clock: 520/570
BiosMod:n/a
PipeMod:Success to 16
Volt Mod:no
Ram Type & Rated Speed: dont know
Cooling:= Stock
Temps (idle/load):33/60
 
Last edited:

Chrome-

Member
Joined
Jul 6, 2005
Card: X800PRO
Ram: 256
Bus: AGP
Manufacturer: ATI
Clock: 544/544
BiosMod: N/A
PipeMod: N/A
Volt Mod: No
Ram Type & Rated Speed: Samsung 2.0
Cooling: Air
Temps (idle/load): 36/52
 

Exige

Member
Joined
Nov 17, 2005
Location
Yuba City, CA
Card: X700
Ram: 256
Bus: AGP
Manufacturer: PowerColor
Clock: 400/266 (Memory can go way up, to 500 even, but the core won't budge.)
BiosMod: N/A
PipeMod: N/A
Volt Mod: Nope
Cooling: Stock
Temps (idle/load): Dunno. PowerColor feels that Thermometers aren't required on their cards. x_x

This card is NOT overclocker friendly, at least not with the stock fan, this thing will flip if you overclock the core even 2Hz... it's horrible. But the memory I HAVE gotten up to 500, but I didn't want it up there, because again, I don't have a thermometer for the thing.
 

Gabkicks

Member
Joined
Aug 10, 2002
Location
New Jersey
Card: x800 GTO AGP
Ram: 256
Bus: AGP
Manufacturer: Sapphire
Clock: 445/543
BiosMod: flashed to x800xl to unlock 16 pipes
PipeMod: ^ w/ bios change
Volt Mod: Nope
Cooling: Stock
Ram Type & Rated Speed: Samsung 1.6
Temps (idle/load): 38°c at idle.../ 60c full load.

Alot of people told me it couldnt be done... but i did it :santa:
 
Last edited:

@md0Cer

Senior Member
Joined
Nov 6, 2003
Location
Denver, CO
Card: x700 Pro
Ram: 256
Bus: AGP
Manufacturer: ATi
Clock: 450/540
BiosMod: none
PipeMod: none
Volt Mod: none
Cooling: Stock
Ram Type & Rated Speed: Samsung and I'm not sure how to tell the rated speed
Temps (idle/load): 38°c at idle.../ 48c full load.


This is a work in progress, but so far I am not impressed at all with this card, but for 90 or something dollars, it wasn't bad. This sucker is hot though, you do not want to touch any part of this card out of curiosity to feel it. Once I get some better cooling on it and spend some time to really fine tune my OC, it should improve. But for now, I was lazy, ramped it until I found instant locking or artifacts then lowered it a bunch. :p
 

kwongnewman

Registered
Joined
Sep 2, 2005
Location
Vancouver, B.C.
Card: X850 Pro AGP
RAM: 256 MB
Bus: AGP
Manufacturer: ATI
Clock: 600/570
BIOS Mod: None
Pipe Mod: None
Volt Mod: None
Cooling: Stock
RAM Type: Not sure
Temps (Idle/Load): 33C/65C
 
Last edited: