• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Leadtek A380Ultra Performance

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

DmXtReMe

New Member
Joined
Jul 11, 2004
Hey Guys Iam A bit of a newbie to this forum......
Ok heres my question
I have a Leadtek A380Ultra, P4P800 -E, 2.8C overclocked @ 3.67ghz, Swifttech Watercooling kit Cpu Block Only, 512 Kingston PC 3200, WD 160gb JB, Runiing Windows XP Pro.

Ive been bechmarking in 3Dmark01,03 and aquamark3.
Considering ive been using 530 - 550 Gpu Speed and 1ghz - 1.05ghz Mem Speed. Iam only getting 19,600 in 3dmark01 and 7,700 in 3dmark 03 and 58,000 in aquamark ive seen other 5950's how ever run into and easy 20+k score in 3dmark01 i was just wondering if anyone else has similar system that could tell me ruffly how there scoring... and general perfomance scores on a leadtek A380ultra.

I Would of expected this system to score over 20,000 in 3dmark01 thou or is the leadtek A380ultra just not a good performer when it comes to benchie's time.
anyone's input would be greatly appreciated.
Thanx In Advance DmXtReMe
 

deception``

Member
Joined
Jan 18, 2004
Location
Atlanta
Yes this is most likely a driver issue. Play around with some others and I'm sure you'll fix the problem. But be sure to use programs such as driver cleaner to remove old drivers probably so they do not cause any conflicts.
 
OP
D

DmXtReMe

New Member
Joined
Jul 11, 2004
micamica1217 said:
can you please tell us what driver you are using?

Well i have used 53.06 thats what comes with vidcard... 53.03 and 52.XX
cant remember which 52 det driver it was thou...

and thanx for the welcome guys :D