• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Mouse button "Sticking" in Battlefield 1942 (MX700)

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

WyrmMaster

I'm a little teapot Senior
Joined
Dec 17, 2000
Location
Montana, USA
Anybody ever have problems with mouse button sticking (software problem, not hardware). It happens to both buttons, only happens in battlefield 1942 (that i know of). Im pretty sure its software not hardware because a second click always unsticks it and it started happening to both buttons at the same time. It doesnt happen all the time, maybe 1/4 of the time, maybe a bit less. Latest mouseware, latest battlefield version.

Any ideas??
 

DayUSeX

Member
Joined
Aug 13, 2003
are you running any of logitecs software. I uninstalled all that junk and after a 3 day lan party i had none of the issutes you descriped with 1942 or anyother games for that matter/
 
OP
WyrmMaster

WyrmMaster

I'm a little teapot Senior
Joined
Dec 17, 2000
Location
Montana, USA
yeah, i am using all their software, but i have never had a problem with any of it before. I did even try uninstalling it the other day and it didnt seem to solve the problem, but i might try that again.
 

Sidekick™

Member
Joined
Oct 22, 2003
Location
Lansing,IL
I have a problem similar to that. When your scroll through weapons/inventory it sticks. And you can't do anything about it.
 
OP
WyrmMaster

WyrmMaster

I'm a little teapot Senior
Joined
Dec 17, 2000
Location
Montana, USA
yeah, i used to have that scroll wheel problem too, i think a newer version of mouseware fixed that for me. I dont have it anymore, but i dont remember exactly what fixed it. It was either mouseware or battlefield version change.
 
OP
WyrmMaster

WyrmMaster

I'm a little teapot Senior
Joined
Dec 17, 2000
Location
Montana, USA
found the problem... Mouse was just a bit too far from the base station (that and my monitor was between the mouse and the base). Either way, i moved the base to the other side of my desk and it works perfectly.