• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Need some help

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

belorsch

Folding Monk
Joined
Nov 1, 2001
Location
Maryland
I tried to start folding on my old Gigabyte HD 7750 about a week ago and can't get it to download a wu. The cpu can get work no problem. I've tried deleting the directory with the config files; and reinstalling FAH in a different directory and neither have worked. Any other ideas?

Code:
*********************** Log Started 2016-11-13T21:12:49Z ***********************
21:12:49:************************* [email protected] Client *************************
21:12:49:      Website: http://folding.stanford.edu/
21:12:49:    Copyright: (c) 2009-2014 Stanford University
21:12:49:       Author: Joseph Coffland <[email protected]>
21:12:49:         Args: --open-web-control
21:12:49:       Config: <none>
21:12:49:******************************** Build ********************************
21:12:49:      Version: 7.4.4
21:12:49:         Date: Mar 4 2014
21:12:49:         Time: 20:26:54
21:12:49:      SVN Rev: 4130
21:12:49:       Branch: fah/trunk/client
21:12:49:     Compiler: Intel(R) C++ MSVC 1500 mode 1200
21:12:49:      Options: /TP /nologo /EHa /Qdiag-disable:4297,4103,1786,279 /Ox -arch:SSE
21:12:49:               /QaxSSE2,SSE3,SSSE3,SSE4.1,SSE4.2 /Qopenmp /Qrestrict /MT /Qmkl
21:12:49:     Platform: win32 XP
21:12:49:         Bits: 32
21:12:49:         Mode: Release
21:12:49:******************************* System ********************************
21:12:49:          CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
21:12:49:       CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 15 Stepping 11
21:12:49:         CPUs: 4
21:12:49:       Memory: 3.00GiB
21:12:49:  Free Memory: 2.16GiB
21:12:49:      Threads: WINDOWS_THREADS
21:12:49:   OS Version: 5.1
21:12:49:  Has Battery: false
21:12:49:   On Battery: false
21:12:49:   UTC Offset: -5
21:12:49:          PID: 5684
21:12:49:          CWD: C:/Documents and Settings/xxx/Application Data/2FAHClient
21:12:49:           OS: Microsoft Windows XP Service Pack 3
21:12:49:      OS Arch: X86
21:12:49:         GPUs: 1
21:12:49:        GPU 0: ATI:5 R575A [Radeon HD7700 Series]
21:12:49:         CUDA: Not detected
21:12:49:Win32 Service: false
21:12:49:***********************************************************************
21:12:49:<config>
21:12:49:  <!-- Folding Slots -->
21:12:49:</config>
21:12:49:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
21:12:50:Updated GPUs.txt
21:12:50:Read GPUs.txt
21:12:50:Trying to access database...
21:12:51:Successfully acquired database lock
21:12:51:Enabled folding slot 00: PAUSED cpu:2 (not configured)
21:12:51:Enabled folding slot 01: PAUSED gpu:0:R575A [Radeon R7 250/HD 7700] (not configured)
21:13:03:13:127.0.0.1:New Web connection
21:13:52:Saving configuration to config.xml
21:13:52:<config>
21:13:52:  <!-- Folding Slots -->
21:13:52:  <slot id='0' type='CPU'/>
21:13:52:  <slot id='1' type='GPU'/>
21:13:52:</config>
21:13:52:Set client configured
21:13:52:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
21:13:52:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:8080
21:13:53:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
21:13:53:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:13:53:WU00:FS00:Assigned to work server 171.67.108.158
21:13:53:WU00:FS00:Requesting new work unit for slot 00: READY cpu:2 from 171.67.108.158
21:13:53:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.158:8080
21:13:53:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:13:53:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:13:54:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:13:54:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:13:54:WU00:FS00:Downloading 806.61KiB
21:13:54:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:13:55:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:13:55:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:13:55:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:13:55:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:13:55:WU00:FS00:Download complete
21:13:56:WU00:FS00:Received Unit: id:00 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:9031 run:183 clone:1 gen:222 core:0xa4 unit:0x0000010dab436c9e569834ed54f5c415
21:13:56:WU00:FS00:Downloading core from http://web.stanford.edu/~pande/Win32/x86/Core_a4.fah
21:13:56:WU00:FS00:Connecting to web.stanford.edu:80
21:13:56:WU00:FS00:FahCore a4: Downloading 2.89MiB
21:14:01:WU00:FS00:FahCore a4: Download complete
21:14:01:WU00:FS00:Valid core signature
21:14:01:WU00:FS00:Unpacked 9.59MiB to cores/web.stanford.edu/~pande/Win32/x86/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe
21:14:02:WU00:FS00:Starting
21:14:02:WU00:FS00:Running FahCore: "C:\Program Files\2FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "C:/Documents and Settings/xxx/Application Data/2FAHClient/cores/web.stanford.edu/~pande/Win32/x86/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe" -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 5684 -checkpoint 15 -np 2
21:14:02:WU00:FS00:Started FahCore on PID 5004
21:14:03:WU00:FS00:Core PID:4320
21:14:03:WU00:FS00:FahCore 0xa4 started
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:*------------------------------*
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:[email protected] Gromacs GB Core
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:- Created dyn
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:- Files status OK
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:- Expanded 825458 -> 1397768 (decompressed 169.3 percent)
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=825458 data_size=1397768, decompressed_data_size=1397768 diff=0
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:- Digital signature verified
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:Project: 9031 (Run 183, Clone 1, Gen 222)
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
21:14:04:WU00:FS00:0xa4:Entering M.D.
21:14:10:WU00:FS00:0xa4:Mapping NT from 2 to 2 
21:14:12:WU00:FS00:0xa4:Completed 0 out of 250000 steps  (0%)
21:14:27:FS00:Shutting core down
21:14:34:WU00:FS00:FahCore returned: INTERRUPTED (102 = 0x66)
21:14:35:WU00:FS00:Starting
21:14:35:WARNING:WU00:FS00:Changed SMP threads from 2 to 3 this can cause some work units to fail
21:14:35:WU00:FS00:Running FahCore: "C:\Program Files\2FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "C:/Documents and Settings/xxxx/Application Data/2FAHClient/cores/web.stanford.edu/~pande/Win32/x86/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe" -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 5684 -checkpoint 15 -np 3
21:14:35:WU00:FS00:Started FahCore on PID 3908
21:14:35:WU00:FS00:Core PID:312
21:14:35:WU00:FS00:FahCore 0xa4 started
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:*------------------------------*
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:[email protected] Gromacs GB Core
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:- Files status OK
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:- Expanded 825458 -> 1397768 (decompressed 169.3 percent)
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=825458 data_size=1397768, decompressed_data_size=1397768 diff=0
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:- Digital signature verified
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:Project: 9031 (Run 183, Clone 1, Gen 222)
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
21:14:35:WU00:FS00:0xa4:Entering M.D.
21:14:41:WU00:FS00:0xa4:Mapping NT from 3 to 3 
21:14:42:WU00:FS00:0xa4:Completed 0 out of 250000 steps  (0%)
21:14:53:Saving configuration to config.xml
21:14:53:<config>
21:14:53:  <!-- Slot Control -->
21:14:53:  <power v='FULL'/>
21:14:53:
21:14:53:  <!-- User Information -->
21:14:53:  <passkey v='********************************'/>
21:14:53:  <team v='32'/>
21:14:53:  <user v='belorsch'/>
21:14:53:
21:14:53:  <!-- Folding Slots -->
21:14:53:  <slot id='0' type='CPU'/>
21:14:53:  <slot id='1' type='GPU'/>
21:14:53:</config>
21:14:54:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:14:55:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:14:55:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:14:55:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:14:55:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:16:31:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:16:32:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:16:32:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:16:32:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:16:32:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:18:52:WU00:FS00:0xa4:Completed 2500 out of 250000 steps  (1%)
21:19:09:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:19:09:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:19:09:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:19:10:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:19:10:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:23:03:WU00:FS00:0xa4:Completed 5000 out of 250000 steps  (2%)
21:23:23:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
 
Last edited:

HayesK

Member
Joined
Oct 11, 2008
The log shows the card identified and gpu.txt shows support for cards in the 7700 series

I think the issue is WinXP32 OS no longer supported. Could also be driver related. I have not folded on my XP32 host for a while, but just tried to fold on a GTX650Ti and got the same error about assignment.
Code:
21:01:09:Enabled folding slot 02: PAUSED gpu:1:GK106 [GTX 650 Ti Boost] (by user)
******************************* Date: 2016-11-14 *******************************
18:57:17:FS02:Unpaused
18:57:18:WU00:FS02:Connecting to 171.67.108.45:80 
18:57:19:WARNING:WU00:FS02:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
18:57:19:WU00:FS02:Connecting to 171.64.65.35:80
18:57:21:WARNING:WU00:FS02:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
18:57:21:ERROR:WU00:FS02:Exception: Could not get an assignment
 
OP
belorsch

belorsch

Folding Monk
Joined
Nov 1, 2001
Location
Maryland
The log shows the card identified and gpu.txt shows support for cards in the 7700 series

I think the issue is WinXP32 OS no longer supported. Could also be driver related. I have not folded on my XP32 host for a while, but just tried to fold on a GTX650Ti and got the same error about assignment.
Code:
21:01:09:Enabled folding slot 02: PAUSED gpu:1:GK106 [GTX 650 Ti Boost] (by user)
******************************* Date: 2016-11-14 *******************************
18:57:17:FS02:Unpaused
18:57:18:WU00:FS02:Connecting to 171.67.108.45:80 
18:57:19:WARNING:WU00:FS02:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
18:57:19:WU00:FS02:Connecting to 171.64.65.35:80
18:57:21:WARNING:WU00:FS02:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
18:57:21:ERROR:WU00:FS02:Exception: Could not get an assignment
Hmm, I will see if I can find a Lubuntu livecd around anywhere and see if the card will fold on that. Thanks HayesK.