• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

OMG help an IDIOT(me)

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

jaggedsphere

Registered
Joined
Dec 25, 2003
Location
Toronto
OK so I wanted to try out winxp pro.....a friend gave me his copy which came with his dell. Little did I know that it is not so simple.....anyways to cut to the chase I have 2 drives lets call em 'worky' and 'nowerky'.... werky is my old 5400 ibm 40 gig it has win 98se on it. Nowerky is my newer maxtor 7200 which has a 'small part installed XP' with 98se (and all my stuff!!). Nowerky is No werky....I cant boot into windows from it. in the past(b4 new upgrade) my puter no matter how I set it up would only acceps Nowerky as master(boot drive) so I have nowerky sitting on my desktop and my werky lets me type this....
I just want my 98se back!!!!!!!
WHAT DO I DO!?!?!? :( :( :( :( :rolleyes:
 

XunknownX

Disabled
Joined
Jul 12, 2003
Location
Palmdale, CA
An idiot eh? Here's my moment. I was screwing with my comp and I had to unplug the power switch...you know, that wire that goes from the case to the mobo so when you hit the power button that turns on. Well anyways, i hooked everything up but that. I go to turn it on and it won't work. So I'm like WTF. Now, what makes it worse was that I had just installed a new PSU. So I'm sitting there thinking the PSU is bad. I try a few things and I'm still like WTF you know. 20 minutes later I realize that I forgot to hook up that wire. (Slaps himself)