• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Reason why i can't clock to 133fsb

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

YoungstaxGx

Member
Joined
Dec 29, 2001
a while back i got a Xp1600 and i had a crappy heatsink and replaced it with a MCXC-370 and would not clock to 133mhzfsb after i installed the heatsink (unknown reason,not heat stayed in 38C) then i brunt it out (messy job with the ASII) ....now i bought an XP1800 and i STILL can't clock to 133fsb STABLE.....i can run into windows but when i do something that puts the CPU in alot of stress it just freezes..at 140fsb i past the post screen but it stays in a black screen after.....

i tried swapping everything such as PSU, memory, CPU, but i havent tried harddrive....do you guys think harddrive may be the issue? or is it the motherboard...


im at 130mhz fsb with TURBO and cas 2..... i tried putting everythign back to default and run 133 still no work
 

Lancelot

Member
Joined
Feb 12, 2001
Location
the Netherlands
Mine's a totally different clocked Intel system but the TNT2 was holding me back. After I got a GF2-MX I could run stable at 133Mhz FSB all of a sudden! So try another AGP card if you can.
 
OP
Y

YoungstaxGx

Member
Joined
Dec 29, 2001
hmmmm maybe since i used to have a radeon 7200 and ran stable 145fsb......hmmmmmm then i sold it and used my old tnt2 at about the same time
 

David

Forums Super Moderator
Joined
Feb 20, 2001
YoungstaxGx said:

im at 130mhz fsb with TURBO and cas 2..... i tried putting everythign back to default and run 133 still no work


TURBO? Whats that?
Try RAM at Cas3.

What chipset is the board?