• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

XP-Pro Issues

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

HammerHeadHank

Registered
Joined
May 23, 2004
Location
Ohio
Hi, I have XP-Pro installed on my computer,and I have a question on a problem I encountered when I preformed a repair install.
When I did the repair install I had IE 7 as my browser. At the time I didn't know that I had to uninstall it and put IE 6
or earlier on before I did the repair, so here is my question : Is there a way to fix my IE 7 problem ?
It is corrupt and now and I can't reinstall it because I receive an error message stating that that I have a previous version
installed ? I can not browse the web . The web page pops up blank then disappears.I tried to uninstall IE 7 via the add and remove programs
But have had no success.Is there a way I can fix my problem ? Thanks, HammerHeadHank
 

hokiealumnus

Water Cooled Moderator
Joined
Oct 14, 2007
Try add/remove windows components maybe? It's been so long since I've used IE I'm kind-of out of it. Perhaps try downloading and installing IE8?
 

redduc900

Inactive Moderator
Joined
Dec 17, 2000
Location
Portland, OR
Follow the instructions in this MSKB article for uninstalling IE7...

How to perform a repair installation of Windows XP if a later version of Internet Explorer is installed
http://support.microsoft.com/kb/917964

... under the 'More Information' section. The uninstall instructions are specific as to whether you have SP2 or SP3 installed or not.