Results 1 to 9 of 9

Thread: Hello

  1. #1
    Registered 1MG ^Hawk^'s Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Tinley Park, IL

    Hello

    Hey,

    I just joined Team 32 yesterday. I'm running the CLI w/ EMIII and I'm trying to get the O/C skin to work, but it won't take. Any ideas on why I can't use any skins? Everything was downloaded from the respective sites and is the latest versions.

    Thanks,

    ^Hawk^

  2. #2
    Senior Yellow Forum Rat
    pik4chu's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Highlands Ranch, Colorado
    Benching Profile Folding Profile Heatware Profile
    what is the error it gives? if any. and do you have EMIII running while trying to do it? might not work that way.

    *edit* oh and Welcome to the Team!!!
    DFI X58-T3EH8 | I7-920 C0@3.0 (V8) | 6*2GB Corsair Dominator @1800-7-7-7-18 | eVGA 285 | 1.5 TB RAID 0 | Win7 64-bit (456Watts)
    Main Server (WIP): DFI X58-T3EH8 | I7-920 C0@3.6 | 3*2GB Corsair Dominator @1800-7-7-7-18 | 8*1.5TB in RAID 5 (283Watts)

    Folding User Stats
    Team 32 Countdown heatware

  3. #3
    polka dot ninja altec's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Doylestown, PA
    WELCOME TO THE TEAM!!!!!




    I dont use EMIII, so I have no clue, but it's good to have you aboard.
    The rig was destroyed by a scissor-happy maniac with a grudge

    :argue: :bang head

  4. #4
    Captain Random
    Senior Evil Genius

    Arkaine23's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Woodlands, Tx
    Folding Profile Heatware Profile
    All skins should be in their own folder inside the skins folder.
    Folding.for.team.32.as.OC3d!
    i5 3570 @ 4.5 | 8GB | SSD | 5-disk Raid 0 | 660 Ti
    Folding User Stats

  5. #5
    Shadow рс's after me!!! Tismedt's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Suisun City Ca. I love this Town
    WELCOME TO THE TEAM
    Glad to have you aboard

  6. #6
    Senior Member OSUmaxx's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Oregon
    Originally posted by Arkaine23
    All skins should be in their own folder inside the skins folder.
    Yeah, that's the first thing to check. When I first did it, I had the skins 2 folders deep in the skins folder and it didn't work.

  7. #7
    Member JetMech's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Folding 24/7 in Newport News, Va. Since Sept. 2001
    Look at the skins window in EMIII. When you have them installed properly they will list in that window. As stated above you need to drag and drop them in the skins folder that is installed with EMIII.
    Fold Smart
    E6600@2.4x2
    Proud member of Folding@Home Team #32--Folding 24/7
    Avatar by : IMOG
    "Greater love hath no man than to give up his puter(s) for science."

  8. #8
    Registered 1MG ^Hawk^'s Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Tinley Park, IL
    Looks like I did what OSUmaxx did, for some reason they went 2 folders deep, but they still showed up in EMIII. I fixed that and all is good now.

    On a side note....I posted a question in another thread and haven't recieved a reply yet.

    Is it worth running 4 clients on the same machine?

    Thanks,

    ^Hawk^

  9. #9
    Member Barnstormer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Wild Blue Yonder
    Welcome!
    Fold Like a Rockstar!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •