Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Forum settings

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 12-23-02, 08:36 AM Thread Starter   #1
Suzie
Registered



Join Date: Nov 2001
Location: Ont, Canada

 
Forum settings


Been surfing here this morning and every link I click doesn't finish loading. The statis bar at the bottom of IE6 is full but doesn't finish opening the page.

Just wondering if there is a setting in the options that I need to set.

Thanks
Suzie is offline   QUOTE Thanks
Old 12-23-02, 08:39 AM   #2
flounder43
Senior Lawyer-clocker

 
flounder43's Avatar 

Join Date: Sep 2001
Location: Minneapolis

 
Everything is working fine for me. Could be a server issue, or perhaps a connection issue for you. The forum doesn't require any special settings, as far as I know...
flounder43 is offline   QUOTE Thanks
Old 12-23-02, 08:43 AM Thread Starter   #3
Suzie
Registered



Join Date: Nov 2001
Location: Ont, Canada

 
Quote:
Originally posted by flounder43
Everything is working fine for me. Could be a server issue, or perhaps a connection issue for you. The forum doesn't require any special settings, as far as I know...
It just seems to be happening while I surf here...the browser is working fine on all the other sites I went too.
Suzie is offline   QUOTE Thanks
Old 12-23-02, 08:48 AM   #4
flounder43
Senior Lawyer-clocker

 
flounder43's Avatar 

Join Date: Sep 2001
Location: Minneapolis

 
Are you mavbe having trouble connecting to the banner ad in the upper right? Sometimes, that might hold up the loading of the page. Some of the banners are flash, and might be hosted on a different site. Check to see that you have flash installed....

Macromedia flash...
http://www.macromedia.com/shockwave/...nguage=English
flounder43 is offline   QUOTE Thanks
Old 12-23-02, 08:57 AM Thread Starter   #5
Suzie
Registered



Join Date: Nov 2001
Location: Ont, Canada

 
I installed the Macromedia flash but it still doesn't finish loading the pages. hmmm thanks

Edit: that was it, did a reboot and it's fine now. Thanks

Last edited by Suzie; 12-23-02 at 09:02 AM.
Suzie is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 06:07 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?