Notices

Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > AMD (ATI) GPUs
AMD (ATI) GPUs
Forum Jump

radeon 9700 and warcraft 3

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 04-12-03, 03:32 AM Thread Starter   #1
dolby
Registered



Join Date: Mar 2003

 
radeon 9700 and warcraft 3


I just noticed in warcraft 3, when making orc buildings, still underconstruction, the smoke coming on the buildings change from brown (normal) to black. Has anyone had this issue?

driver 3.2 catalyst
dolby is offline   QUOTE Thanks
Old 04-12-03, 11:57 AM   #2
935_MobyDick
Member

 
935_MobyDick's Avatar 

Join Date: Apr 2003
Location: Ontario

 
dolby, we're getting mighty picky aren't we?

have you compared the smoke to another video card?
935_MobyDick is offline   QUOTE Thanks
Old 04-12-03, 05:19 PM Thread Starter   #3
dolby
Registered



Join Date: Mar 2003

 
I thinks it a problem :/ Not that big though. I've never had this problem with gfmx card.
dolby is offline   QUOTE Thanks
Old 04-12-03, 09:21 PM   #4
kestrel
Member



Join Date: Apr 2003
Location: Virginia

 
Re: radeon 9700 and warcraft 3


Quote:
Originally posted by dolby
I just noticed in warcraft 3, when making orc buildings, still underconstruction, the smoke coming on the buildings change from brown (normal) to black. Has anyone had this issue?

driver 3.2 catalyst
I thought it was supposed to do that, lol! Maybe the brown stuff is just dust they're kicking up and then they light a fire in there and it turns black. -shrugs- I'm not worried about the color of smoke coming out of my buildings under construction. Little white dots popping up, yes... artifacts all over the place, yes... different colored smoke? Who cares.
kestrel is offline   QUOTE Thanks
Old 04-13-03, 02:35 AM Thread Starter   #5
dolby
Registered



Join Date: Mar 2003

 
It has never happened before on my g2 gts/max . Are you also experiencing this kind of thing, kestrel?
dolby is offline   QUOTE Thanks
Old 04-13-03, 07:22 AM Thread Starter   #6
dolby
Registered



Join Date: Mar 2003

 
hmmm. strange. I lowered the particle setting to medium and the 'problem' was fixed.
dolby is offline   QUOTE Thanks
Old 04-13-03, 01:09 PM   #7
kestrel
Member



Join Date: Apr 2003
Location: Virginia

 
Quote:
Originally posted by dolby
It has never happened before on my g2 gts/max . Are you also experiencing this kind of thing, kestrel?
Yes, and I think it is a real effect. As you state in another post, lowering the particle setting to medium "fixes" this "problem". It looks good to me as an effect. I don't want to fix it. ;p I think it's just warcraft3's people playing around with pixel shaders.
kestrel is offline   QUOTE Thanks
Old 04-13-03, 03:51 PM   #8
SpliT71
Member

 
SpliT71's Avatar 

Join Date: Nov 2002
Location: Winston-Salem, NC

 
use cat 3.1

__________________

Heatware
SpliT71 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > AMD (ATI) GPUs
AMD (ATI) GPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 03:01 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?