• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

some crashes caused font "error" on Win2000 sp3...need help

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Michal[mt]

Member
Joined
Sep 5, 2001
Hi all.
In these days I am experimenting my overclock so during some boots my system looked up by the vcore inconsistence or by the FSB and frequency that were too high.
One of all these times my system crashed and when it rebooted the scandisk program have solved some missing or truncated paths and other "small" problems.
After this I have noticed that one of the window fonts have been changed.
I have tried to modify it by using the screen apparence but have not found any option that allowed me to restore the default one.
So now I have some Tahoma font text and somewhat like other and this is not so pretty to watch.
Here you can see two screenshots of what my problem is.
http://members.xoom.virgilio.it/mygame/problem-shot.jpg
http://members.xoom.virgilio.it/mygame/problem-shot2.jpg
If someone has any idea in how is possible to restore the default font I will appreciate it a lot.
Maybe there will be a registry key for this but I don t know where to find it.
Thanks in advance for any help.
 

Oni

Oni-ni-Kanab;, Ninja Hippo eater Moderator
Joined
Apr 5, 2001
Location
St. Catharines, Ontario Canada
Which OS are you using? We'll be able to help you better if we know.

You're pictures don't work, either. I don't think Xoom alows offsite linking.

Just curious, what does the [mt] stand for?
 
OP
Michal[mt]

Michal[mt]

Member
Joined
Sep 5, 2001
I thought I was clear enough...
The thread subject tells wich OS I am using, it is win2000 sp3.
About the pics, I have tried to link them and they both work.
About my signature...sorry can' tell it ;)