• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Better Stats for [email protected]?

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Wedo

Senior Kitty Power!
Joined
Oct 31, 2001
Location
Lost Angeles
Hey all,


Other than the [email protected] and the Statsman page, are there better stats sites?


Also, I've been folding 24/7 on six machines for about six days, and I the three p///'s are getting their butt's kicked by the three AMD's. Granted, two of the p///'s are slugs (233 and 450) but one is a 1G'er that is barley keeping up with the 1G'er AMD.

Anyone know why this is? The machines are similar in RAM, video, virtual memory, temp's etc....

Wedo
 
Last edited:

Tweaked!

Xtreme refugee
Joined
Feb 15, 2002
Location
Cincinnati, Oh.
Hey, I kinda like that stats page, haven't seen that one yet. I have a star there (makes me feel like I'm someone...;))
 

belorsch

Folding Monk
Joined
Nov 1, 2001
Location
Maryland
Wedo said:
Hey all,

Also, I've been folding 24/7 on six machines for about six days, and I the three p///'s are getting their butt's kicked by the three AMD's. Granted, two of the p///'s are slugs (233 and 450) but one is a 1G'er that is barley keeping up with the 1G'er AMD.

Anyone know why this is? The machines are similar in RAM, video, virtual memory, temp's etc....

Wedo
It's well established the AMD proc's kick Intel butt when it comes to folding. I here it has something to do with the AMD having a better FPU. It might be fair to say that for folding a 1.3 Duron is better than a P4 2.0.
 

Ploaf

Senior Member
Joined
Jul 29, 2001
Location
Warren, OH
Anyone know PHP very very well?? Guru wanted. Apply within. Perl even, maybe.
 
Last edited:

David

Forums Super Moderator
Joined
Feb 20, 2001
Ploaf said:
Anyone know PHP very very well?? Guru wanted. Apply within. Perl even, maybe.

I can do a little bit:
Code:
<html>
<head><title> Hello World </title></head>
<body>
<?php
   echo "Hello World!"
 ?>
</body>
</html>

:D
 

res0r9lm

Member
Joined
Dec 14, 2001
Location
florida
all 3 stats pages have their values. I like stanfords for their more upto date stats. the other two sometimes have problems updating. like right now statman is having problems.
 

azhari

Member
Joined
Aug 12, 2001
Location
Texas
I can do that in VB. Actually, I can do a lot better than that in VB. Unfortunately, I have zero time on my hands right now otherwise I'd be more than happy to help you develop a cool stat site for our team. If you still need help after May 15th (when I graduate) let me know and we'll get a kicka$$ stat page going.