• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

About SiSoft Sandra...

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Melhisedek

Member
Joined
Oct 18, 2002
Location
Sweden
Hi guys ! Just a few quick questions :)
What version of Sisoft SAndro shoul I use ??? 2003 or 2001 Pro ?
And then I have a P4 2.26 @ 2.39 ( FSB 140 )
2 sticks RAM. One PC 2100 CA2 and one PC3200 CA 2.5
timings 2-5-2-2 and Enhanced RAM = On
What results should I get in Sandra ? Like Memory and CPU benchmarks ?
Should I turn off all other programs when I run them too ?
Thanks in advance !!!
 

maxima88

Member
Joined
Jan 24, 2002
Yes, close all programs when you do any benchies.
Only way to find out your scores is to run the benchies.
Check back w/ your scores. G/L.
 

maxima88

Member
Joined
Jan 24, 2002
I use the free version, whichever one it is. I'm not home right now.

I just checked madonion website. It's the 2001 version.
 
OP
M

Melhisedek

Member
Joined
Oct 18, 2002
Location
Sweden
Well I made screenshots but they are big :(
Well here are some results I made


Memory bandwith:
2124
2131

Cpu Arithmetic:
6449
1347/3155

Cpu Multimedia:
9523
12053

My problem is my RAM : ( I can't make it to 3:4 not even at the stock FSB and weakest settings :(
But I really need 512 RAM. My PC is swaping as hell without it...
Well how bad is it ?
 

ntpphong

Member
Joined
Oct 12, 2002
Location
CA
you should post your pc specifications sothat we can make any conclusions at all
for a amd duron it's very good, for a amd 2400 it's miserable
 
OP
M

Melhisedek

Member
Joined
Oct 18, 2002
Location
Sweden
Well I thought I posted it in the first post!
Anyway:

P4 2.26 @ 2380 ( 140 FSB )
Abit BD7II - Raid

2 sticks RAM
PC2100 CA 2
PC3200 CA 2.5

GF 4 Ti 4200 ( stock )

HD I think it is IBM XP or something... 80 Gig 7200 rpm
 

hipro5

Member
Joined
Jun 23, 2002
Location
Athens---Hellas
Melhisedek said:
Well I thought I posted it in the first post!
Anyway:

P4 2.26 @ 2380 ( 140 FSB )
Abit BD7II - Raid

2 sticks RAM
PC2100 CA 2
PC3200 CA 2.5

GF 4 Ti 4200 ( stock )

HD I think it is IBM XP or something... 80 Gig 7200 rpm

Why don't you try just with the PC3200 one???
Go and make the page file 800Mb - 800Mb and give it a try....;)
 

mbentley

Gloriously Lead, Overclockix Chief Architect
Joined
Sep 26, 2002
Location
Indianapolis, IN
Melhisedek said:
Well I'll give it a try and how it goes !!! But 512 MB surely makes a difference !!!

i thought that if you had 2 sticks of ram that were different speeds that both would run at the lower of the two speeds (correct me if i am wrong). i believe that is why it was recommended to just running the stick of 3200... good luck.
 
Last edited:

Codeman05

Member
Joined
Sep 3, 2002
Location
US
mbentley said:


i thought that if you had 2 sticks of ram that were different speeds that both would run at the lower of the two speeds (correct me if i am wrong). i believe that is why just running the stick of 3200... good luck.

Well the PC3200 would be limited to the PC2100 as far as the overclocking goes because it can't handle the higher FSB and would cause instability way before the PC3200 gave out.