• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Finished! For now P:

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Haturee

Member
Joined
Nov 29, 2014
Location
Michigan
Okay, So after all day of messing with it, I've finally finished it.
I only ran my loop for about 4 hours to test for leaks, but so far so good.
A few things I found that I didn't like, or problems.
The first thing was the lack of places for the reservoir. The bracket that came with is unusable
due to the fact that the GPU is so long.
The second thing is that the mounting screws for the radiator, which came with it, are way too long. (shown in pictures)
I don't know what to really do about it yet.
Third, finding decent places to place the Hue+ strips. Harder than it looks lol.

Other than that wire management was a breeze, and everything went together so flawlessly.
The tubes didnt turn out quite how I expected them, they are a bit thicker and less flexible than I though.
But for My first custom loop, I don't think it is too bad :)
20170310_122155.jpg 20170310_134436.jpg 20170310_141548.jpg 20170310_161134.jpg 20170310_170326.jpg 20170310_210943.jpg 20170310_210952.jpg 20170310_211001.jpg 20170310_211013.jpg 20170310_211015.jpg 20170310_211021.jpg 20170310_211034.jpg 20170310_211038.jpg

- - - Updated - - -

Correction, The small mounting screws on the top were the right size to mount just the rad to the case, but the long screws that are supposed to be for fans are way too long for some reason.
If I screwed them in any more they would bust the radiator.
 

Alaric

New Member
Joined
Dec 4, 2011
Location
Satan's Colon, US
Very nice build! :thup: I know what you mean about wire management in the Phanteks case. That's a huge plus for me, too. Now that it's up and running, how are your temps?
 
OP
Haturee

Haturee

Member
Joined
Nov 29, 2014
Location
Michigan
I haven't seen a CPU temp past 50c yet, just gaming at 2560x1080.
I still have to run some benchmarks, but things like PCMark, VRMark, and 3D mark keep crashing right after they start and I have no idea why.
They worked fine when the GPU was in my 6700k build.