• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

IT7 and wire trick/mobo socket

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

zer0burn

Member
Joined
Sep 26, 2002
Ok I want to get more voltage on my board not much just 1.75. Only way to do it is by using the wire trick.

Anyone have a link on where to do this?

Also could I just use a conductive pen on the motherboard socket???
 
OP
Z

zer0burn

Member
Joined
Sep 26, 2002
so theres two different methods for default vcore. Says default would be 1.85 does that mean I can still select under that?

I only want 1.75 vcore?
 

phantom punisher

Member
Joined
Jan 4, 2001
Location
fort drum NY
just connect two pins to get 1.7 default. that will give you all the voltage options avalible. im not sure if you can get 1.75 default but you can select it
 
OP
Z

zer0burn

Member
Joined
Sep 26, 2002
ok sorry to bug ya my comps in pieces and I'll be doing this MOD soon.

So your saying I should just connect the two pins at the end?

By doing this it'll give me 1.70 at default and I'll be able to select higher Vcores???
 
OP
Z

zer0burn

Member
Joined
Sep 26, 2002
ah I get it now anyways. If I only do pins 3 and 4 default is 1.7 and my max wont be as high also only about 1.80 I believe.

Thats good anyways I dont want to go too high as it is.

Think I could use a conductive PEN instead???
 

batboy

Senior Moment
Joined
Jan 12, 2001
Location
Kansas, USA
There are three ways to connect VID3 and VID4 pins. 1) Wire wrap them, 2) use a conductive pen (or automotive window defogger repair kit), or 3) use a tiny "U" shaped wire and put this into the correct socket holes (this is the easiest method).
 
OP
Z

zer0burn

Member
Joined
Sep 26, 2002
I think I'll try the defogger method looks to be the best for other cpus also