• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

vpin volt mod results

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

rengleca

New Member
Joined
Feb 24, 2002
Location
bay area, ca
I just completed the mod.

I just double checked and the pins are correct.

I pinned 4,3,2,1 just like the red-drawn picture.

I have double checked that the correct pins are shorted.

I used a thread of copper speaker wire (just a tiny thread stripped from some 20 gage stuff laying around.

My board won't POST. It just sits at 00 on the display when I hit the power button.

There is no reference to this in the manual.

Anyone?

R
 

nautikah

New Member
Joined
Feb 24, 2002
i would check 12v pin and aux pin from the power supply, i got that once when i didn't connect the pins right.
 

pgiinc

Registered
Joined
Feb 25, 2002
well unplug power supply reset bios jumper reseat cpu and try again
let us know i to want to do trick but dont want just this troulbe i want to see what happens here
 
OP
R

rengleca

New Member
Joined
Feb 24, 2002
Location
bay area, ca
the fix

Sure enough I got it working right!

I pulled the chip back out and found that it was shorting to another pin.

Be very careful with this and you will get it right.

The trick that made it easier to weave the wire ended up being to hook pin 1, pull the wires flat down and lay a sewing needle perpendicular to the lay, between pins 1 and 2. I was then able to do the twist at my leisure, pull straight again (tightly this time), and move the needle to the perpendicular run between pins 2 and 3 and repeat.

What a great trick!!